Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Neşeli Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, enişte A.Y. (22) eşine kuma getirme meselesinden kayınbiraderi Ceyhun Bakır (35) ile tartışmaya başladı.
Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.Y. yanında getirdiği tüfek ile Ceyhun Bakır’a ateş açtı.
Kurşunların hedefi olan Ceyhun Bakır kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayın ardından katil zanlısı A.Y., amcası E.Y. (41), kardeşi A.R.Y. (17) ile E.B. (16) gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerin ardından 4’ü de adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden A.Y. ve E.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.R.Y. ve E.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: İHA
Konya’da dairede çıkan yangın paniğe neden oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.