Karatay İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Karatay İlçe Müftüsü Halil Taş, Şube Müdürü Fatih Coşar, vaizler, manevi danışman Nurullah Erdemir, din görevlileri ve hacı adayları katıldı.
Cıvıloğlu Camii İmam Hatibi Mevlüt Çalışkan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Şube Müdürü Fatih Coşar tarafından hacı adaylarına yönelik yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Karatay İlçe Müftüsü Halil Taş, programda yaptığı konuşmada hac ve umre ibadetinin fazileti, ibadet bilinci, hac ibadetinde yerine getirilmesi gereken görevler ile yolculuk öncesinde yapılması gereken maddi ve manevi hazırlıklar hakkında hacı adaylarına bilgiler verdi.
Programda daha sonra Karatay Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi İlahi Korosu öğrencileri Ahmet Turan, Esat Gülfidan, Kerem Büyükavcıoğlu, Muhammed Emin Karaman ve Osman Aydoğan tarafından ilahiler seslendirildi.
Program, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hacca Gidiyorum” serisi ile vize işlemlerinde kullanılan Saudi Visa Bio uygulamasının tanıtım videosunun izletilmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nokta Hazır Yemek, firmaların tercihi oluyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134931 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
131586 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
115033 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
113500 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
111279 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69101 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.