Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bin 450 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldığını söyledi.
Caddeye 3 bin 500 ton asfalt döküldüğünü dile getiren Hançerli, “Yapılan çalışmalar ile Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladık. Deforme olmuş cadde ve sokakların asfaltını yenilemeye devam edeceğiz.” dedi.
Hançerli, yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışını da rahatlattıklarını ifade etti.
Ana arterlerin ve sokakların asfaltlanmasıyla bölge halkına rahat ve temiz bir ortam sunulduğunu vurgulayan Hançerli, “Özellikle merkeze uzak mahallelerde devam eden soğuk asfalt çalışmaları, Büyükburnak Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.” diye konuştu.
Doğduğu hastaneye yönetici oldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129625 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122590 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110816 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108637 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104543 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68716 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.