Konya
°C
Yeni Meram
24.05.2024 15:50

Karatay Belediyespor U17 Futbol Takımı, liginde şampiyon oldu

Karatay Belediyesi Spor Kulübü U15 Futbol Takımı’nın ardından U17 Futbol Takımı da şampiyon olmayı başardı. U17 takımı, aldığı bu başarılı sonuçlarla birlikte Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil etme hakkı elde etti.

A+
A-
24.05.2024 15:50
24.05.2024 15:51
0
383
ABONE OL

Karatay Belediyesi Spor Kulübü U17 Futbol Takımı, ligin son maçında Anadolu Kartalları takımını 3-1 gibi net bir skorla yenerek Konya Şampiyonu olmayı başardı.

Karatay’ın şampiyon takımı, bu skorla Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu U17 Ligi’nde sadece şampiyon olmakla kalmadı. Takım, aynı zamanda önümüzdeki haftalarda yapılacak Türkiye Şampiyonası mücadelelerinde Konya’yı temsil etme hakkı da elde etti.

KULÜBÜMÜZ VE SPORCULARIMIZ, KARATAYIMIZ İLE KONYAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYORLAR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Öncelikle uzun süren lig boyunca büyük emek veren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Karatay Belediyesi Spor Kulübü’müzün U15 Futbol Takımımızın ardından U17 takımımız da liginde şampiyon olmayı başardı. Takımımız aynı zamanda Türkiye Şampiyonası’nda Konyamızı da temsil edecek. Bugüne kadar olduğu gibi Türkiye Şampiyonası mücadelelerinde de takımımızın başarılı bir süreç geçireceğine olan inancımız tam. Bu vesileyle kendilerine başarılar diliyor, bu başarıda emeği olan tüm kulüp yönetimine, hocalarımıza, sporcu kardeşlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya, iyi bir insan ve sporcu olarak yetişmelerine katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ) 

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.