“Birlikte Gönüller Yapalım” sloganıyla hayata geçen söz konusu projeyle Karatay Belediyesi, Karatay’da yaşayan vatandaşlardan mahallelerinde veya sokaklarında ihtiyaç sahibi Karataylı vatandaşların her türlü eksiklik ile ihtiyaç duydukları her şeyi kendilerine http://gonullu.karatay.bel.tr adresinde oluşturulan başvuru bölümünden bildirmelerini istiyor.
Başkan Kılca’dan vatandaşlara “birlikte gönüller yapalım” çağrısı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Karatay Belediyesinin bu yeni projesini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Paylaşımında belediye olarak ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere birçok konuda her zaman destek olduklarının altını çizen Başkan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize birçok alanda destek oluyoruz. Bu gayretimizi komşuluk bilincimize ve yardım faaliyetlerimize ayrı anlam katacağına inandığımız yeni bir yöntemle geliştirmek istedik. Duyurmuş olduğumuz bu yeni çalışmamız, her birimize ayrı sorumluluk yüklüyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, mahallelerinde ve sosyal çevrelerinde desteğe ihtiyacı olduğunu bildikleri aileleri bizlere paylaştığımız bağlantı üzerinden iletmeleri. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed ‘Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir’ buyuruyor. Bu projemizle Karatayımız için yine örnek bir birliktelik göstereceğimize ve bu alanda bizlere ileteceğiniz en doğru bilgilerle nice gönüllere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Karatay bu zamana kadar olduğu gibi yine kendisine yakışanı yapacaktır. Bu vesileyle projemize katkı sunacak gönlü güzel tüm insanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Selçuklu muhtarları istişare toplantısında buluştu
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96259 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79456 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72760 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71021 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66945 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61156 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.