
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 19-25 Mayıs tarihlerinde yapılan uygulamalarda 1 bin 543 kişi sorgulandı. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 6 kişi ise yakalanarak tutuklandı.
Trafik uygulamalarında ise alkollü araç kullanan 14 kişi, ehliyetsiz ve yetersiz ehliyeti olan 60 kişi ile kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanan 33 kişiye para cezası uygulandı. 55 araç trafikten men edilirken, 15 sürücünün ehliyetine el konuldu.
Narkotik uygulamalarında da 11 ruhsatsız av tüfeği, 2 tabanca, 58 tabanca ve av tüfeği fişeği, 15 gram metamfetamin, 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Emniyet’ten yapılan açıklamada, huzur ve güven ortamının devamına yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz şekilde devam edileceği kaydedildi.
Kaynak: İHA

Türk demokrasi tarihinde yürekleri sızlatan kara leke: 27 Mayıs
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98305 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81478 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
74771 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73030 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
68998 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61520 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.