Konya
°C
Yeni Meram
26.12.2023 13:36

Karaman'daki eski damat-kayınpeder kavgasında, yaralılardan 1'i taburcu olduktan sonra gözaltına alındı

Karaman'da, eski damat ile kayınpeder arasındaki bıçaklı kavgada yaralanan Yunus D. (36), taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Olayda, Yunus D.'nin ablası Döne D. (37) de daha önce gözaltına alınıp, tutuklandı.

A+
A-
26.12.2023 13:36
26.12.2023 13:40
0
2347
ABONE OL

Olay, 20 Aralık'ta saat 22.30 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi 2271 Sokak'ta meydana geldi. Madenşehri köyü muhtarı Durmuş Ali D. (43), eski kayınpederi Hasan Ali E. (65) ile telefonda belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından buluşan ikili arasında çıkan bıçaklı kavgada Durmuş Ali D., Hasan Ali E. ile o sırada yanlarında olan Yunus D., vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin yardımıyla araçlarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Olayın ardından, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, yaralılardan muhtar Durmuş Ali D.'yi, ağabeyi Mehmet D.'nin (45) eşi Döne D.'nin hastaneye bırakıp kaçtığını saptadı. Ardından Döne D. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen Mehmet D. gözaltına alındı. 22 Aralık'ta, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Döne D. tutuklandı, Mehmet D. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayda yaralanan Yunus D. tedavisinin ardından bugün, sabah saatlerinde, taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Yunus D., emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Diğer 2 yaralanın tedavisinin sürdüğü belirtildi. (DHA)

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.