Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz spor okulları açılışı yapıldı.
Kazımkarabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tören sporcuların kortej yürüyüşü yapması ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, yaptığı konuşmada, yaz spor okulları kapsamında 20 branşta çocuklara eğitimlerin verileceğini söyledi.
Çocukları yaz spor okuluna davet eden Kısacık, hedeflerinin çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu ifade etti.

Kayıtların yeni başlamasına rağmen bin 157 çocuğun yaz spor okullarına kayıt yaptırdığını belirten Kısacık, “Spor İl Müdürlüğümüzün yaz spor okullarından faydalanmak isteyen, spora ilgi duyan sporla alakalı olan herkesi yaz spor okulumuza katılmaları için davet ediyorum. Amacımız; her alanda olduğu gibi spor alanında da farklı bir şehir meydana getirmek, spora duyulan ilgi ve alakayı artırmak” dedi.
Program boks, basketbol ve jimnastik gibi branşlarda öğrencilerin yaptığı gösterilerle sona erdi.
Açılışa, Karaman Valisi Murat Koca, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabri Gökmen, daire müdürleri ve veliler katıldı.
Kaymakam Sonel, Ev sözünü yerine getirdi
1
Sivas’ta evde boğazları kesilerek öldürülen 2 kardeşin babası, 5 yıldır kayıpmış
65359 kez okundu
2
Çalhanoğlu: Konya’da zaferlerimiz var
10550 kez okundu
3
“İRAN COCUKLARI SİVİLLERİ ÖLDÜRÜYOR!”
8284 kez okundu
4
Aksaray’daki hayvan hırsızları 6 saatte yakalandı
3920 kez okundu
5
TFF, 2025-2026 sezonu transfer tescil dönemlerini belirledi
3655 kez okundu
6
İstanbul Konya hızlı tren bilet fiyatları ne kadar?
3458 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.