İzmir’de çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Marmara’da da hissedildi. Kandilli Rasathanesi merkez üssü Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan depremin büyüklüğünü 6,8 olarak açıklarken İzmir’de çok sayıda çöken binanın olduğu bilgisi geldi. AFAD, İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya, yaralananların sayısının da 202’ye yükseldiğini bildirdi.
Ege’de çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Marmara’da da hissedilen deprem İstanbul’u da salladı. Deprem sonrası gelen görüntülerde çok sayıda binanın yıkıldığı görülüyor.
Gelen son deprem haberinin ardından İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
AFAD, İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin sayısının 6’ya, yaralananların sayısının da 202’ye yükseldiğini bildirdi.
30 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96172 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79369 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72674 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70935 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66851 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61129 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.