Konya
°C
Yeni Meram
18.07.2023 14:23

İYİ Parti'den 81 ilde eş zamanlı zam tepkisi! Kadir Ulusoy: Milletimiz derin bir yoksulluk çukuruna gömülmek istenmektedir

İYİ Parti 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenleyerek yapılan zamlara sert tepki gösterdi

A+
A-
18.07.2023 14:23
18.07.2023 14:29
1
1367
ABONE OL

İYİ Parti 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenleyerek yapılan zamlara tepki gösterdi. 

İYİ Parti Genel Merkezi’nin kararı sonrası 81 ilde basın açıklaması gerçekleştirilirken, İYİ Parti Konya’da da İl Başkanı Kadir Ulusoy tarafından düzenlenen toplantı ile zamlara tepki gösterildi.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, yapılan son zamlarla ilgili hükümeti eleştirdi.

Başkan Ulusoy; “AKP iktidarının yanlış ekonomi programı ve politikaları sonrası millet olarak yeni bir zam dalgasıyla karşı karşıyayız. Sabundan, kitaptan, çocuk bezinden ek vergi alınıyor ancak servetten elde edilen kazançtan vergi alınmamaktadır. Vatandaşa kemer sıkma tavsiye edilirken küçük, yandaş ve ranta dayanan bir kesimin zenginleşmesine hiçbir kemer dayanmamaktadır. Memura ve emekliye yapılan cüzi zammın birkaç hafta içinde eriyip gitmesi bir yana, son olarak uygulanan akaryakıttaki ÖTV oranlarına yapılan zamla birlikte milletimiz derin bir yoksulluk çukuruna gömülmek istenmektedir. İki ay önce, seçimin arifesinde 19.58 TL olan ABD Doları bugün 27 TL’ye gelmiştir. Yine iki ay önce, seçimlerin arifesinde benzinin litre fiyatı 21.14 TL’yken bugün litre fiyatı 35.90 TL olmuş ve iki ay içindeki artış oranı yüzde 70’i bulmuştur. Bu düzene karşı mücadelemiz devam edecektir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, bütün kadrolarımızla birlikte milletimizin sesi olacağız” ifadelerini kullandı. 

Şerife KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.