İtalyan video ve spor haber siteleri, Sabri’nin maç sonu tribünlere 3’lü çektirmesini, “Futbol tarihi böyle bir kutlama görmedi” diyerek verdi.
İşte Sabri için kullanılan o ifadeler: “Galatasaraylı Sabri, adeta bir orkestra şefi gibi tribünleri yönetiyor. Önce ellerini kulaklarına götürerek, tribünlerin daha fazla çığlık atmasını istiyor. Daha sonra ise parmağını ağzına götürüp onları aniden susturuyor. Ve devamında hızlı kollarını sağa sola sallayarak büyük bir gürültü oluşmasını sağlıyor” cümleleri ile hayranlıklarını anlattı.
Sabri’nin bir de görüntüsünü paylaşan İtalyanlar, “Bu çılgınlığı başka bir yerde görmüş olamazsınız” diyerek okuyucularına sundu.




En büyük proje Konya’da
1
Sivas’ta evde boğazları kesilerek öldürülen 2 kardeşin babası, 5 yıldır kayıpmış
65629 kez okundu
2
Kerim Kaya: “Farklı yollar, aynı adımlarla yürünmez”
20720 kez okundu
3
Çalhanoğlu: Konya’da zaferlerimiz var
10866 kez okundu
4
DSİ 1389 personel alımı yapacak
5382 kez okundu
5
İstanbul Konya hızlı tren bilet fiyatları ne kadar?
4172 kez okundu
6
Aksaray’daki hayvan hırsızları 6 saatte yakalandı
4157 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.