Konya
°C
Yeni Meram
11.11.2017 21:32

İşsizim diyen Melih Gökçek'e iş teklifi!

Ankara Büyükşehir Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a sosyal medya aracılığı ile "Yeni işime başlayana kadar gel, sana Ankara'yı gezdireyim" mesajıyla işsiz olduğunu ima etmişti. Ahmet Hakan da Gökçek'e yeni iş teklifinde bulundu.

A+
A-
11.11.2017 21:32
11.11.2017 21:33
0
1752
ABONE OL
Ankara Büyükşehir Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a sosyal medya aracılığı ile "Yeni işime başlayana kadar gel, sana Ankara'yı gezdireyim" mesajıyla işsiz olduğunu ima etmişti. Ahmet Hakan da Gökçek'e yeni iş teklifinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın istifasını istediği Ankara BüyükşehirBelediye Başkanı Melih Gökçek'e görevinden ayrıldıktan sonra, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan "iş teklifi"nde bulundu. Hakan, "Gel beraber Tunalı’da kafe açalım. Gel beraber CHP ’ye danışmanlık hizmeti verelim" ifadesini kullandı. Hakan'ın iki gün önce kullandığı "Melih Gökçek kendini hâlâ belediye başkanı sanıyor" ifadesine Gökçek, dün sosyal medya hesabında cevap vermişti. Gökçek, "Ahmet, bu güzellikleri ancak Ankara'da bulabilirsin. Bence sen de bir Ankara sonbahar seferi yap. Bu aralar yeni işime başlayıncaya kadar vaktim bol. Hazır fırsat, gel seni gezdireyim" demişti. Ahmet hakan bugün köşesinden "Melih Gökçek'e iş teklif ediyorum" diye yazdı. Yazıda Gökçek'in "Artık işim gücüm yok. Gel Ankara’ya gezelim" dediğini belirten Hakan, Ankara'ya gideceğini ve Gökçek'e bazı iş tekliflerinde bulunacağını yazdı. İşte Ahmet Hakan'ın Gökçek'e ileteceğim dediği iş teklifleri: - Tunalı’da kafe açalım. - CHP’ye danışmanlık hizmeti verelim. - Bir kıyı kasabasında balıkçılık yapalım. - Balgat halk pazarında limon satalım. - “Erik Dalı” isimli bir türkübar açalım.

GÖKÇEK "İŞSİZİM" DEMİŞTİ

Ankara Belediye Başkanlığı'ndan istifa ettirilen Melih Gökçek, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından sonbahar temalı Ankara fotoğrafları paylaşmış ve Ahmet Hakan'ı da Ankara'ya çağırmıştı. Gökçek, Ahmet Hakan'a ''Bu aralar yeni işime başlayana kadar vaktim bol, hazır fırsat gel seni gezdireyim'' diyerek 'işsiz' olduğu mesajını vermişti.
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.