Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor maçında kendi ritimlerinden bir tık uzakta kaldıklarını söyledi.
Palut açıklamasında şu sözlere yer verdi. “İki opsiyon üzerinde çalışmıştık. Rakip 5-4-1 oynadı ve biz bunu biliyorduk. Rakibin bizi sahasında karşılaşacağı ve bu blokları aşmanın zor olacağını tahmin ediyorduk. Ama ilk yarı bizim için hücumsal anlamda boşa harcanmış bir 45 dakika oldu. Daha hareketli olabilirdik, pas zamanlamalarını daha doğru seçebilirdik, kaybedilen topları rakipten daha kısa sürede alabilirdik. İkinci yarı oyunu rakip sahaya yıktık, özellikle kenarlardan geldik. Ancak rakibin üçlü stoperi gerçekten iyi konumlandı ve istediğimiz net pozisyonları bulmakta zorlandık. Kapalı savunmaya karşı daha farklı şeyler üretebilirmiydik, farklı opsiyonlar deneyebilirdik ancak bu maçta kendi ritmimizden bir tık uzaktık. Kazanmak istiyorduk, sonuç olarak bu maçtaki performansımız yetmedi. 2 puan kaybettik ve çalışmaya devam edeceğiz. Bir duraklama dönemi yaşıyoruz ancak futbolda bunlar olabiliyor. Çalışıp, tekrar bir yükseliş yakalayacağımızı düşünüyorum”.
HÜSEYİN TURGUT
Başkan Özgökçen, engelli taraftara maçı anlattı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
119296 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
60056 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
52749 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49850 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
42741 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36676 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.