Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Ilgın Belediyesi Termal Tesislerinde bazı otellerinde konaklama fiyatlarında yüzde 20 ila 30 arasında indirim uygulanacağını söyledi.
Ilgın kaplıcalarında yaz sezonunda yüzde 90’lara varan bir doluluk oranına ulaştıklarını belirten Ertaş, şunları kaydetti:
“Kış sezonunun gelmesi nedeniyle biraz daha indirim yaparak kaplıcamızı bir yıl boyunca çalışır, üretir ve hizmet yapan sisteme getirmek istiyoruz. Bu kapsamda arkadaşlarımız kış tarifesi uygulamasına geçti. Sahib Ata Termal otelimizide yakın bir zamanda oda kış sezonu uygulamasına geçecek. Şimdilik A-B Blok, Santral ve Apart otellerde indirim uygulaması başladı. Biz hemşerilerimizi Ilgın kaplıcalarına bekliyoruz. Konya merkez ve çevre ilçelerden misafirlerimizin sayısı artmaya başladı. Önümüzdeki yıl tesislerimizin kapasitesini artırarak, yeni binalar yaparak biz bu yolda iddialı olduğumuzu ve bunu da başaracağımızı göstereceğiz.”
Bursa’da iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96338 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79537 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72834 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71102 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
67026 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61182 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.