Konya
°C
Yeni Meram
15.06.2021 09:50

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 225 sürekli işçi alıyor

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik uyarınca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla başvuran adaylar arasından noter kurası ve sözlü sınav sonucuna göre aşağıda dağılımı gösterilen illere toplam 225 sürekli işçi kadrosuna personel alımı yapılacaktır.

A+
A-
15.06.2021 09:50
15.06.2021 10:02
0
1576
ABONE OL

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre; Göç İdaresi Genel Müdürlüğü KPSS şartı olmak sızın sürekli işçi alım ilanı yayınladı. En az ilköğretim en fazla lise mezunu şartı aranan
adayların başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü İŞKUR aracılığı ile KPSS şartı olmaksızın sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan ilan ile Temizlik başvuruya ilişkin merak edilen detaylar duyuruldu. Adaylardan arasından en az ilköğretim en fazla lise mezunu şartı aranıyor. 


Başvurular Ne Zaman Başlayacak?


Göç İdaresi Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 14 Haziran 2021 tarihinde başlayacak. Adaylar 18 Haziran 2021 tarihine kadar başvurularını online olarak yapabilecek. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İşçi alımı için aranılan şartlar, başvuru tarihleri ve diğer bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.