Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, hububat ürünü ve şeker pancarının yanı sıra meyvecilikte Konya’nın önemli bir merkezi haline gelen ilçelerinde, üreticilerin tarımsal sulama projelerine verilen desteğin mutluluğunu yaşadığını söyledi. 4 milyon 700 bin liralık proje bedelli İlmen Boğazoluk Derivasyon Hattı yapım işinin çalışmalarının başladığı müjdesini veren Başkan Çiğdem, bu projenin devreye girmesi ile birlikte yöredeki tarımsal üretimin daha da üst noktalara geleceğine vurgu yaptı.
Başkan Çiğdem, tarımsal proje ve çalışmalara dün olduğu gibi bugün de desteklerini sürdürdüğünü belirttiği AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Cep telefonu abonelerine ramazanda internet hediyesi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96263 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79460 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72764 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71025 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66949 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61158 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.