Konya
°C
Yeni Meram
17.05.2022 15:07

Gürgen, Konya’da gezi ve incelemelerde bulundu

Selçuk Ecza ve As Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Vakfı Başkanı M. Sonay Gürgen, geçtiğimiz hafta sonu Konya’ya gelerek gezi ve incelemelerde bulundu

A+
A-
17.05.2022 15:07
17.05.2022 15:10
0
1652
ABONE OL

M. Sonay Gürgen, Konya’daki ilk gününde Konya Eczacı Odası tarafından düzenlenen 14 Mayıs Eczacılık Günü Gala yemeğinin onur konuğu oldu. Başkan M. Sonay Gürgen, burada katılımcılara bir selamlama konuşması yaptıktan sonra, eczacılık mesleğinde 50. yılını tamamlayan eczacılara plaket takdiminde bulundu. Sonay Gürgen ertesi gün ise şirket ve vakfın kurucusu eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı merhum Ahmet Keleşoğlu’nun Musalla Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret etti. Ayrıca Gürgen, aynı mezarlıkta bulunan aile fertlerinin kabirlerini de ziyaret ederek dualar okudu.

Mezar ziyaretinin ardından Selçuk Ecza Deposu Konya Şubesinin yeni hizmet binasında gezi ve incelemelerde bulunan M. Sonay Gürgen, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik’ten çalışmalar hakkında bilgi alırken, depo içinde inceleme sırasında çalışanlarla sohbet etti.

Gürgen, Şubeden ayrılarak Konya yeni açılan bir eczaneyi ziyaret etti.

Selçuk Ecza ve As Ecza Yönetim Kurulu Başkanı ve ANK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M.Sonay Gürgen, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Vakıflar Haftası münasebetiyle Sahipata Müzesi'nde düzenlenen Vakıf ve İnsan konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

M.Sonay Gürgen burada Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu vakfı’nın kuruluş süreci ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

Program sonunda M.Sonay Gürgen’e günün anısına plaket ve kitap hediye takdim edildi.

Selçuk Ecza ve As Ecza Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen, programın ardından doğduğu ve memleketi olan Ermenek’e ANK Vakfının yapmış olduğu ve yapımını sürdürdüğü çalışmalarını incelemek üzere Konya’dan ayrıldı.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.