Konya AÇIK 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Gözümüz o maçta!

Kupada Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak tur geçme şansını zora sokan yeşil-beyazlılar yarın iç sahada oynayacağı Başakşehir maçına odaklandı. Ekibimizde tek düşünce kazanmak

Kupada Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak tur geçme şansını zora sokan yeşil-beyazlılar yarın iç sahada oynayacağı Başakşehir maçına odaklandı. Ekibimizde tek düşünce kazanmak

ATİKER Konyaspor’da tüm dikkatler Pazar günü iç sahada oynanacak Başakşehir maçına çevrildi. Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında geçtiğimiz Perşembe akşamı Galatasaray’I ağırlayan ve sahadan 2-2’lik sonuçla beraberlik çıkartan Konyaspor’da tüm gözler yeniden lige çevrildi. Ligde düşme hattı içinde yer alan ve biran önce bulunduğu durumdan kurtulmak isteyen Atiker Konyaspor’da, kupa ise ikinci plana itildi. Galatasaray karşısına yedek ağırlık bir kadroyla çıkan yeşil-beyazlılar, tüm konsantresini lige çevirmiş durumda. Başakşehir maçında alınacak galibiyetle iddiasını ortaya koymak isteyen ekibimizde sakatlığı bulunan Eto’o bu maçta forma giyemeyecek.

KAMERUNLU yıldızın 22.haftada Konya’da oynanacak Beşiktaş maçında oynaması bekleniyor. Öte yandan transferin son gününde kadroya dahil edilen ve Perşembe günü akşam saatlerinde Konya’ya gelen Volkan Şen’in ise maç ve idman eksikliğinin olduğu bu nedenle Volkan’ın da Başakşehir maçında şans bulmasının zor olduğu belirtildi. Dün akşam saatlerinde tek idman yapan ekibimizde, Galatasaray maçında forma giyen oyuncular düz koşu ve ısınma çalışmasının ardından dinlenmeye çekilirken, diğer futbolcular tam zamanlı çalıştı. Konyaspor bugün yapacağı idmanın ardından kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

TOLGA DURMAZ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Volkan Şen için imza töreni yapıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.