Konya
°C
Yeni Meram
21.07.2023 14:37

Görgülü Grup’tan kaçırılmayacak fırsat

Konya’nın inşaat sektöründeki markalarından Görgülü Grup tüm projelerinde cazip fiyatlar ve 24 aya varan taksit imkanları ile kaçırılmayacak, avantajlı fırsatlar sunuyor

A+
A-
21.07.2023 14:37
21.07.2023 14:42
0
1357
ABONE OL

Konya’ya değer katan projelerle sektörün yıldızı olan Görgülü Grup, başlattığı yeni konut kampanyaları ile konut alacaklara kaçırılmayacak fırsat sundu.

Genel Müdürü Rasim Görgülü, Görgülü Grup olarak tüm projelerde 24 aya varan taksit imkanları ile tüketicilere cazip fırsatlar sunduklarını belirterek, “Görgülü Grup olarak ‘Farklı projeler, mutlu gelecekler’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz projelerimizle vatandaşlarımızın, Konyalı hemşehrilerimizin karşısındayız. Konya’nın dev projelerinden biri olan, mimari yapısı ve özgün tarzıyla şehrin merkezinde yeni bir yaşam alanı sunacak Konyakent+ projemizde ofis, homeofis ve alışveriş merkezlerimizle farklı ve modern bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Yine Bosna Hersek Mahallesi’nde, Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden Selçuk Üniversitesine sadece 700 metre uzaklıktaki rezidans ve ticari iş yerleriyle Mag’Inn Prime projemiz ve Şeker Mahallesi’nde bulunan 96 daire ve 8 ticari iş yerinin yanı sıra sosyal yaşam alanları ile bir evden daha fazlasını arayanların adresi olacak Mag’Inn 96 projelerimizde kaçırılmayacak fiyatlar ve uygun vade seçenekleri sunuyoruz. Tüm dost ve müşterilerimizi projeler hakkında bilgi almak ve fırsatlardan yararlanmak için bekliyoruz. Yine detaylı bilgi almak isteyenler 05523481965’i arayarak bize ulaşabilirler” dedi.


Görgülü Grup’un inşaatın yılların tecrübesiyle sektörde güven ve kalitenin adresi olduğunun da altını çizen Görgülü şöyle konuştu: “İnşaat sektörünün çeşitli iş kollarında 1979’dan bu yana hizmet veren Görgülü Grup, başarılı geçmişiyle Konya’nın önde gelen inşaat grupları arasında yer almakta ve sektöründe lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Yıllar içerisinde edindiği bilgi, birikim ve tecrübelerimizle 2010 yılı itibariyle kendi yaptığımız inşaatlarla geleceğin yaşam alanlarını oluşturmaktayız. Görgülü Grup; inşaat-taahhüt, gayrimenkul ve yapı sektörlerinde yıllardır güven ve kalitenin adresi olmuştur. Yeni projelerle sektörümüze ve Konya’ya değer katmaya devam edeceğiz.”

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.