Bursa’daki İznik Gölü Orhangazi sahilinde 2 metre boyunda ve 80 kilo ağırlığında dev yayın balığı yakalandı. Balıkçı tezgahında asılarak sergilenmek istenen balığı 4 kişi zor kaldırdı.
Bursa’da bulunan İznik Gölü’nde dev yayın balığı yakalandı. Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Mahallesi açıklarında avlanan balıkçılar dönüş yolunda dev yayın balığı sürprizi ile karşılaştı. Güçlükle sahile çıkartılan dev balık kamyonetle Orhangazi’ye getirildi. İlçede balık lokantası işletmeciliği yapan Metin İldeniz’in tezgahına getirilen dev balık vatandaşlardan ilgi gördü.
İşletmeci Metin İldeniz, dev balığı sergilemek için ip ile asmak istedi. 4 kişinin yardımı ile kaldırılan dev balığın ağırlığını taşıyamayan ip birkaç saniyede koptu. Dev balık için özel hazırlanan ve içine göl suyu konulan havuzda korunan balık, sergilenmesinin ardından kesilerek tezgahtaki yerini alacak.
Bu tespihin fiyatı 4 bin TL’den başlıyor
1
Tercan’da vaşak görüntülendi
27267 kez okundu
2
Kuşlarda Kursak Mantarı Hastalığı ve Tedavisi Hakkında Bilgiler
3212 kez okundu
3
Bunları biliyor muydunuz? Birbirinden ilginç 100 bilgi
2277 kez okundu
4
Şiddetli kar yağışından ters laleler de nasibini aldı
2009 kez okundu
5
Sivas’ta nesli tehlike altındaki ‘alaca sansar’ görüntülendi
1398 kez okundu
6
Yüksekova’da ters laleleri jandarma ekipleri koruyor
1280 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.