Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 23 sözleşmeli bilişim personelini Bakanlığın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere ilana çıktıklarını bildirdi.
Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Bakanlık olarak daha önce bin 677 sözleşmeli personel alımı için açıklama yaptıklarını hatırlatarak, bunlara ek olarak 1’i bilgisayar mühendisi, 1’i elektrik-elektronik mühendisi, 10’u çözümleyici ve 11’i programcı pozisyonunda olmak üzere toplam 23 sözleşmeli bilişim personelini Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edeceklerini belirtti.
Bakan Çelik, başvuru koşulları ve alım takvimine ilişkin ayrıntıların Bakanlığın internet sitesi “www.tarim.gov.tr” üzerinden duyurulduğunu kaydetti.
Çalışan emekliye yüzde 11.1 zam hesapta
1
Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı
100211 kez okundu
2
Motorine zam yolda
38715 kez okundu
3
Kozmetik sektöründe yıl sonu ihracat hedefi 1,7 milyar doları aşmak
19215 kez okundu
4
Devlet taşınmazlardan gelecek yıl 31,1 milyar lira gelir bekliyor
17847 kez okundu
5
Yumurta kabuğu deyip geçmeyin sanayide çok değerli
14435 kez okundu
6
Konya’da güncel altın fiyatları ne kadar? – 19 Nisan 2025 Konya’da altın fiyatları
13605 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.