Konya AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Gazozuna maç

Yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası grup son maçında Trabzonspor ile prestij mücadelesi verecek

Kupada son 16 turuna lider yükselmeyi garantileyen Atiker Konyaspor, gruptan çıkamayan Trabzonspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’ndaki son müsabaka olma özelliği taşıyan maç 16’da başlayacak

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda bu sezon final oynamayı hedefleyen Atiker Konyaspor gruptaki son maçında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumundaki son maç olma özelliği taşıyan müsabaka saat 16’da başlayacak. Karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını Soner Maraş ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken, maçın dördüncü hakemi Ferhan Kestanlıoğlu. Konryaspor bugünkü maç öncesinde gruptan lider çıkmayı garantilerken, Trabzonspor ise önceki gün grupta oynanan diğer maçta Kızılcabölükspor ile Gümüşhanespor’un 1-1 berabere kalmasıyla gruptan çıkma şansını tamamen yitirdi.

İKİ takım içinde prestij niteliği taşıyan müsabaka sadece tarihi stadyuma veda niteliğinde olduğu için önem arzediyor. 1951 yılında hizmete açılan stadyumdaki ilk resmi maçı da Konyaspor oynamıştı. Böylelikle stadyumun kapanış maçı da Konyaspor ile olacak. Yeşil-beyazlı ekip maç için dün yola çıktı. Dün sabah Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanın ardından öğleden sonra Ankara’ya hızlı trenle giden temsilcimiz Ankara’dan da Trabzon’a uçakla geçerek konaklayacağı otele yerleşti. Aykut Kocaman’ın, Beşiktaş maçını düşünerek, maça yedek ağırlıklı bir kadroyu sürmesi bekleniyor.

TOLGA DURMAZ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Riad Bajic 2020’ye kadar Atiker Konyaspor’da

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0