Son haftaya lider giren Galatasaray, düşme hattı sınırında bulunan Konyaspor ile yarın saat 19.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı kafile özel uçakla bugün Konya’ya geldi.
Galatasaray’ı taşıyan özel uçak önce pisti pas geçti. Gelen yolcu kapısında toplanan yüzlerce sarı-kırmızılı taraftarların beklediği kapıdan çıkmayan Galatasaray kafilesi, VIP kapısından çıkarak otobüse bindi. Bu bölüme ise taraftarlar alınmadı.
Hava alanı çıkışında toplanan taraftarlar meşalelerle takımlarını karşıladı. Sarı-kırmızılı ekip, daha sonra kamp yapacağı otele geçti. (DHA)
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Fransa’ya mağlup oldu
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
115087 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58473 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
50837 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48260 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
40847 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36153 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.