Palandöken ilçesinde kayak merkezine çıkan yol üzerinde gerçekleşen kazada Muhammet Faik Orhan ve Kadir Gökoğlan’ın kullandığı otomobiller çarpışarak bir binanın bahçesinden aşağı düştü. Kazada her iki sürücü de yaralandı ve olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldılar. Apartman sakinleri olay sonrası karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu.
Muhammet Faik Orhan idaresindeki 34 JN 7887 plakalı otomobil ile Kadir Gökoğlan’ın kullandığı 25 FF 762 plakalı otomobil İbrahim Polat Caddesi’nde henüz sebebi belli olmayan nedenden dolayı kavşakta çarpıştı. Çarpışma sonrası otomobillerden biri yaklaşık 5-6 metre yükseklikten Yenidoğan Yapı Kooperatifinin merdivenlerine, diğeri ise aynı binanın bahçesinde park halindeki 3 otomobilin üzerine devrildi. Olay yerine polis, ambulans ve AFAD ekipleri geldi. Kazada yaralanan sürücüler Erzurum Şehir Hastanesi ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili incelemesini sürdürüyor. (İHA)

Çorlu’da kanlı kavga: Ağabeyini sokak ortasında 6 yerinden bıçakladı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98315 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81489 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
74783 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73042 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69009 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61523 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.