35. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyon olan Anadolu Efes’te, kupa töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başantrenör Ergin Ataman, zor bir maçın ardından zafere ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.
Ataman basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Sezon başı olmasına rağmen iyi bir maç oldu bizim için. İlk yarı başa baş geçti. İkinci yarı ise aynı oyunumuzu savunmamızı sertleştirerek devam ettik. 3. periyotta ciddi bir farka gittik. Son periyotta da bize yaklaşmalarına rağmen kazanmasını bildik. Sezona kupayla başladık” ifadelerini kullandı.

Sivasspor’da Alanyaspor maçı hazırlıkları başladı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121343 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
61255 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
54142 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
51034 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
44068 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36943 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.