Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ‘Giysi Kumbarası’ ile vatandaşların kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırılmasında köprü görevi görüyor.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana fiziki, sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında önemli ve ilk olan hizmetleri şehrimize kazandırdık. Hizmet noktasında gayretle, sevgiyle, samimiyetle çalışıyoruz. Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğümüz çalışmalarla şehrimizi daha değerli hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Özgüven, “Sosyal yardımlaşma evimizle başlattığımız projemizi bir ileri daha götürerek şehrimizde ilk olan giysi kumbaralarını hemşehrilerimizin yoğun kullandığı alanlara bıraktık. Bu sayede vatandaşlarımızın kullanmadıkları eşyaların toplanmasını sağlayıp ihtiyaç sahibi olanlara ulaşmasında köprü görevi yapıyoruz. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Bu anlamda belediye olarak böyle anlamlı bir hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.
Çorap fabrikası üretime başladı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133831 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129332 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113954 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112475 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109341 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69029 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.