Binlerce Ereğlili “EVET” için yürüdü. Yürüyüşe AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Çevik, AK Parti ve MHP Ereğli İlçe Teşkilatı üyeleri ve binlerce Ereğlili vatandaş katıldı.
Yüksek katılımdan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Özgüven: ” Çok anlamlı ve güzel bir yürüyüş oldu. Katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Bu yol kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin yoludur. Yürüyüşümüz kutlu, birliğimiz ve beraberliğimiz daim, kararımız “EVET” olsun. İnşallah bu coşku yarın sandıklardan çıkacak yüksek “EVET” oyuyla taçlansın.” dedi.
Anıt önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yürüyüş Meydanbaşı Mezarlığı Şehitliği önünde son buldu. Bir vatandaşın Çanakkale Şiiri okuması ile artan coşkuyla beraber Ereğli caddeleri “EVET” sloganları ile inledi.
Eski Bakan Keçeciler, hakkındaki iddiaları yalanladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.