Arjantin’de düzenlenen G20 Zirvesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Lideri Donald Trump dün ayaküstü bir görüşme yapmıştı. İki liderin bugün uzun süreli bir görüşme yapacağı açıklandı.
Arjantin’de düzenlenen G20 zirvesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın uzun süreli bir görüşme gerçekleştireceği açıklandı.
ZİRVEDE AYAKÜSTÜ GÖRÜŞMÜŞLERDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nin ilk gününde kısa bir sohbet gerçekleştirmişti.Görüşme esnasında Erdoğan’ın yanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulunmuştu.Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi kabul etti.Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, Şili Devlet Başkanı Sebastian Pinera ile görüştü. Zirvenin yapıldığı Costa Salguero Fuar Alanı’nda basına kapalı gerçekleşen görüşme 35 dakika sürdü.
PUTİN İLE DE BUGÜN GÖRÜŞECEK
ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna krizini bahane ederek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le G20 Zirvesi’nde yapacağı görüşmeyi iptal etmişti. Putin, Trump ile planlanan görüşmenin iptal edilmesi üzerine Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme kararı aldı.

Yaklaşık 1 milyon adayı seçim heyecanı sardı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98468 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81640 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
74937 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73195 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69161 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61545 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.