Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya merkez ile birlikte ilçelerde ve bağlı mahalle yollarında standardı yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmaları yaptıklarını belirterek, mahalle yollarının genişletilerek altyapı ve malzeme kalitelerinin artırıldığını, yol standartlarının yükseltildiğini söyledi. Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Emirgazi ilçesine 8,1 milyon lira tutarında mahalle yolu yatırımı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, bugüne kadar 55 kilometrelik yolun tamamlandığını, 20 kilometrelik kısımda çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.
Başkan Akyürek, hedeflerinin bu yıl sonuna kadar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki yolların asfalt sathi kaplamalarını yenilemek olduğunu da sözlerine ekledi.
2016’da 1.427 KM Su ve Kanalizasyon Şebekesi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
137668 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
134535 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
117739 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
116090 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
113772 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69245 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.