Konya
°C
Yeni Meram
07.01.2022 22:52

Dünyagöz Konya, 7/24 Hizmet Veriyor

Dünyagöz Konya Hastanesi medikal kadrosuna yeni hekimler dahil ederek büyümeye devam ediyor. Dünyagöz Konya, son olarak Özel Sağlık Sigortası ve SGK kapsamında pazar günleri de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

A+
A-
07.01.2022 22:52
07.01.2022 22:54
0
4504
ABONE OL

Dünyagöz Konya Hastanesi medikal kadrosuna yeni hekimler dahil ederek büyümeye devam ediyor. Dünyagöz Konya, son olarak Özel Sağlık Sigortası ve SGK kapsamında pazar günleri de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Sağlık alanında sahip olduğu kalitesini Konyalılarla buluşturan Dünyagöz Konya; miyop, hipermetrop ve astigmat tedavisinde kullanılan lazer teknolojisi SMILE’dan, ileri teknoloji ürünü akıllı göz içi merceklerinin kullanıldığı katarakt ameliyatlarına; mikro cerrahi tecrübesi gerektiren kornea hastalıklarının tedavisinden, diyabete bağlı göz hastalıklarının tedavisine; retina hastalıklarından, göz nörolojisi, göz çevresi estetiği, glokom ve üveit tedavisine kadar yetişkin ve çocuk göz sağlığına dair tüm alanlarda tam donanımlı teşhis ve tedavi hizmeti sunuyor.

DÜNYAGÖZ KONYA HASTANESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana tam 26 yıldır gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, 23. şubesi olan Konya Hastanesi medikal kadrosuna yeni hekimler dahil ederek büyümeye devam ediyor.

DÜNYAGÖZ HASTALARA ŞİFA OLUYOR

7/24 hizmet anlayışıyla vatandaşlara şifa olan Dünyagöz Konya yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Hafta içi muayene, tetkik ve ameliyat yaptıramayanlar için hastanemiz hafta sonu da hizmet veriyor. Özel Sağlık Sigortası ve SGK kapsamında pazar günleri de uzman hekim kadromuzla muayene, tetkik ve ameliyat hizmetleri vermekteyiz. Konyalıların göz sağlığını önemsiyor ve kendilerine bize verdikleri değer için teşekkür ediyoruz” denildi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.