
Olay, 4 Mayıs günü saat 18.00 sıralarında Ortaköy ilçesi Sarıkaraman köyü yolunda meydana geldi. B.İ. (25), otomobiliyle kavşakta drift attı. Bu sırada 5 sürücü arkadaşı da araçlarıyla yolu kapattı.
Gruptaki E.L. de (24), arkadaşı B.Ç.’den aldığı tabancayla havaya ateş açtı. O anlar, KGYS kameralarına yansıdı.
Jandarma, kamera kayıtlarından trafiği tehlikeye koyan sürücüleri tespit etti. B.İ.’nin ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu, ayrıca ‘Drift atmak’ suçundan 46 bin 392 TL idari para cezası kesildi.
Yolu kapatan 5 sürücüye ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan toplam 9 bin 930 TL idari para cezası uygulandı.
Havaya ateş eden E.L. ile tabanca sahibi B.Ç.’ye de ‘5729 Sayılı Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Kanununu kapsamında 11 bin 977’şer TL idari para cezası kesildi. Ayrıca E.L. hakkında ‘Genel güvenliği kasten tehlikeye sokma’ suçundan adli işlem başlatıldı.
Kaynak: DHA

Türkiye’ye 3 milyar dolar zararı olan Akdeniz meyve sineğine karşı biyolojik ilaç geliştirildi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98784 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81961 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75255 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73514 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69485 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61595 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.