DOSD Meram’da eğitim dönemi sona ermesi dolayısıyla düzenlenen programda, öğrencilere yıl içindeki gayret ve gelişimlerini temsilen başarı belgeleri verdi.
Down Sendromlu Bireyler Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu, programda yaptığı konuşmada, öğrencilerin dönem boyunca bireysel gelişimlerini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünü aktardı.
Öğrencilerin aldıkları başarı belgelerlerinin emeklerinin karşılığının yanı sıra motivasyon sağladığına da işaret eden Munlafalıoğlu, “DOSD Meram’da yürüttüğümüz eğitimler bireylerimizin potansiyellerini ortaya çıkaran, özgüvenlerini güçlendiren ve hayata daha sağlam adımlarla katılmalarını sağlayan bir yolculuktur. Tüm öğrencilerimizin, dinlenme ve eğlenme anlamı taşıyan bu ara tatili en güzel şekilde değerlendirip ikinci dönem için sağlıcakla ve mutlulukla eğitimlerine geri dönmelerini temenni ediyorum.”
Kaynak: AA
Konya’da soğuk, balıkçıları durdurdu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
137930 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
134792 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
117999 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
116342 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
114003 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69257 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.