Konya
°C
Yeni Meram
01.04.2024 13:52

Doğu Perinçek zafer ilan etti: Muhtarlık kazandık

Yerel seçimlerle ilgili konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek zafer ilan etti. Perinçek partisinin başarısı hakkında, "Vatan Partisi'nin şöyle bir başarısı var; bu seçimde muhtarlıklar kazandık’’ dedi.

A+
A-
01.04.2024 13:52
01.04.2024 13:55
0
1013
ABONE OL

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, sandıklar açılırken Ulusal Kanal ekranında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Perinçek, Kahramanmaraş Pazarcık ilçesindeki, Sivas Divriği’de Adana’nın Gürbeyir, Uşak’a bağlı merkezi muhtarlık seçimlerinde Vatan Partisi’nin önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

Perinçek'in açıklamaları şöyle:

“Sistemin ekonomik bunalımını hepimiz yaşıyoruz. Bu veriler, yaşadığımız ekonomik bunalıma siyasi bunalımı da ekliyor. AK Parti MHP ortaklığı tam bir fiyasko yaşıyor. Neoliberal politikaları uyguladıkları için sistemin yükü AK Parti ve MHP iktidarının sırtındaydı. Halk bu hükümete güvenmiyor. CHP ve PKK ortaklığının önemli bir oy aldığını görüyoruz. Bu da sistemin bir çıkmazı. Atlantik sistemi içinde bir seçenek üretilemiyor. Sistemin çıkarabildiği seçenek CHP ve PKK ortaklığı… Ama CHP-PKK Türkiye’yi yönetemez.”

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.