Konya
°C
Yeni Meram
10.03.2024 14:19

Doğrular, 45. yılını coşkuyla kutladı

Ev ürünleri alanında yaklaşık 850 kişilik personeliyle 95 ülkeye ihracat sağlayan Doğrular Ev Ürünleri Anonim Şirketi, 45’inci yılını ve başarısını fabrikasında gerçekleştirdiği muhteşem bir programla kutladı.

A+
A-
10.03.2024 14:19
10.03.2024 14:30
0
656
ABONE OL

Üretimi ile sektörün öncü kuruluşlarından olan ve kalitesiyle tüm Dünyaya ürünlerini pazarlayarak ülke ekonomisine katkı sağlayan Doğrular Ev Ürünleri Anonim Şirketi, 45’inci yılını düzenlediği etkinlikle kutladı.

Ürünlerindeki kalite ve farklılığı tüm alanına yansıtan ve bunu da düzenlendiği programlarla yansıtan Doğrular Ev Ürünleri, Konya fabrikasında gerçekleştirdiği özel etkinlikle iş dünyasının önde gelen isimlerini ve Doğrular ailesini bir araya getirdi. Vizyonu doğrultusunda ‘insanlığa hizmet’ anlayışıyla 45 yıllık tecrübeyle birleştiren Doğrular, bu anlayışla dünya pazarında sektörün liderleri arasında yer almaya devam ediyor. Program kapsamında şirkette emek veren ve katkı sağlayan personellere, teşekkür plaketi takdim edildi. Aktif olarak çalışan ve şirkette 10, 20 ve 30 yıl üzerinde hizmet veren 92 personele de teşekkür plaketleri verildi. 45 yıllık başarı hikayesinin gururu ve mutluluğunun paylaşıldığı “45. Yıldır Senin İçin” organizasyonu, Konya’nın geleneksel yemeklerinin ikramı ile başladı ve ardından açılış konuşmalarıyla devam etti.


Kürsüye ilk çıkan ve duygusal bir konuşma yapan Doğrular Ev Ürünleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Doğru, 36 yıldır şirketin her kademesinde çalışmış biri olarak şirket kurucularına teşekkür etti. Şirket olarak yaklaşık 800 kişilik bir aile olduklarının altını çizen Doğru, “Şirket bünyesinde her arkadaşımızın ismini bilmesem de acı, tatlı birçok hatıralarımız oldu. Ancak biz biliyoruz ki, yaptığımız her işte memleketimize katkı sunduğumuzu düşünmemiz gerekiyor. Bizimle bu mutluluğu paylaşan Doğrular ailesine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 45 yıllık geçmişin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Doğru ise Meram Sanayi’de 45 metrekarelik dükkânda başlayan ticaretin, bugün birçok kişiye istihdam sağlayan bir şirket oluşundan bahsetti. 45 yıllık emekle bugün Doğrular bünyesinde yaptıkları işlerden bahseden Doğru, “800 kişiye istihdam sağlarken ülkemizin ihtiyacı olan ihracatı da 95’e yakın ülkeye yaparak aynı zamanda döviz girdisini de sağlamış olduk. Ancak bunları tek başımıza değil; tüm personellerimizle ve Rusya’da da bulunan 250 personelimizle birlikte başardık. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.


Doğrular markasının sadece isimden ibaret olmadığına doğruluğun her alanda olması gerektiğine vurgu yapan ve son sözü alan Doğrular Ev Ürünleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru ise, zor imkanlarda başlayan imalatın değişim sürecinden bahsetti. Sektörün gerekliliği olarak üretim sektörüne başladıktan 10 yıl sonra ütü masası üretimine de girdiklerini belirten Doğru, “16 yaşımda ticarete, 22 yaşımda ise imalata başlamıştım. Bugün 68 yaşında, aile olarak bu işletmenin başındayız. O günden bu yana süren imalatımız, bugün 60 bin metrekarede devam ediyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından şirkete uzun yıllar emek vermiş ve katkı sağlamış çalışanlara teşekkür plaketleri verildi. Emekli olan 73 personele "İz Bırakanlar" plaketi verilirken, hala aktif olarak görev yapan ve 10, 20 ve 30 yıl üzerinde hizmet veren 92 personele de teşekkür plaketleri verildi. Plaket sonrası ise 45. yıl pastası yönetim kurulu ve tüm çalışanların katılımı ile kesildi.
ŞERİFE KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.