Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın twitter hesabında yaptığı açıklamada Diriliş Ertuğrul dizisinin planlanan süreden biraz daha geç yayına gireceğini duyurdu.
Mehmet Bozdağ’ın açıklaması;
Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.
Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.
Elimizde olmayan sebelerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır
Hekimler stratejik personel oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.