Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan tahmine göre, öğle saatlerinden itibaren Denizli, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar çevreleri, Muğla’nın ve Antalya’nın iç kesimleri ile Konya’nın batısı ve güneyinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak görülecek.
Ayrıca öğle saatlerinden itibaren yağış Bolu, Karabük ve Çankırı çevreleri ile Düzce, Zonguldak ve Kastamonu’nun iç kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.
Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Karatay’da 10 kilometrelik Karakaya-Divanlar bağlantı yolu tamamlandı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143779 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140768 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123865 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122051 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119241 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69540 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.