Demet Akalın ile “Bu kızın sesine dayanamıyorum” dediği 16 yaşındaki Aleyna Tilki arasındaki polemik sürüyor.
“BASİT İNSANLARIN ÇOK FANI OLUR”
Genç şarkıcı, Akalın’ın sözleri üzerine sosyal medyada, “Basit insanların çok fanı olur” yorumu yapmıştı.
Ünlü popçu, “16 yaşında bir kız nasıl laf söyler. Artık onu dinlemiyorum” derken Tilki, “Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz” paylaşımıyla polemiği devam ettirmişti.
‘BEN İNEKTİM, TAKDİRLERLE BÜYÜDÜM’
Akalın önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü popçuya, Aleyna Tilki ile yaşadığı polemik hatırlatıldı.
Akalın, kendisini kıskandığını ima eden genç popçuya ‘ders’ verdi:
“O derslerine çalışsın bence. Işıklarla falan uğraşmasın. Bak dersleri çok kötüymüş, derslerine çalışsın. Ben takdirlerle büyüdüğüm için biraz inektim o konuda.”

Survivor’da bu hafta kim elendi? – 8 Şubat Survivor adaya veda eden isim
1
Uzak Şehir, tüm kategorilerde zirvede yer aldı
3240 kez okundu
2
MasterChef İkincisi Barbaros üzücü haberi duyurdu!
3228 kez okundu
3
MasterChef 2025 Hilal Ağca Kimdir
3132 kez okundu
4
Zuhal Topal, Esra Erol ve Seda Sayan’ın 100 Trilyonluk rant savaşı
2384 kez okundu
5
Emine Ün’den duygu dolu İbrahim Erkal Paylaşımı
1800 kez okundu
6
Levent Kırca’nın ne kadar borcu olduğu ortaya çıktı
1545 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.