Buluşmada AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen’in yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer yer aldı.

“Konya’nın sorunlarını masaya yatıracağız”
Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fatih Özgökçen, Türkiye Yüzyılı programları kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Konya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özgökçen, “31 ilçemizde eş zamanlı programlar tertip ediyoruz. Teşkilat buluşmalarımız, sivil toplum kuruluşları ile toplantılarımız ve sanayicilerimizle görüşmelerimiz olacak. Konya’mızın problemleri varsa bunları masaya yatıracağız. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız bu noktada görüşlerini ifade edecek” dedi.
“Partimizin rotasını millet çizdi”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti’nin her kademesiyle sahada olduğunu vurgulayarak, “Bizi kuran, bizi bugünlere getiren milletimizdir. AK Parti’nin rotasını millet çizmiştir, çizmeye de devam etmektedir. Seçimden seçime değil, her zaman milletimizle birlikteyiz” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Başyardımcısı Yılmaz, Türkiye Yüzyılı buluşmaları çerçevesindeki ilk ziyaretini Konya’ya gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Konya tarih boyunca medeniyetimizin kalelerinden biri olmuştur. Selçuklu’nun başkentliğini yapmış, irfanın ve hikmetin merkezi olmuştur. Üreten insanıyla, ufkunu geniş tutan gençliğiyle Türkiye Yüzyılı vizyonumuza güç veren bir şehrimizdir” dedi.
“Zor bir dönemdeyiz ama güçlü ilerliyoruz”
Türkiye’nin ekonomik, siyasi ve jeopolitik açıdan zorlukların yaşandığı bir süreçten geçtiğini belirten Yılmaz, “Afetlerin yaralarını sarıyoruz. Bölgemizde barış ve istikrar için çaba gösteriyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan çevrelerle kararlılıkla mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“Terörden arındırılmış Türkiye vizyonunu hayata geçiriyoruz”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, terörden arındırılmış bir Türkiye hedefinin hem milletin hem de bölgenin huzuru için hayati önem taşıdığını vurguladı: “Bu vizyon sadece Cumhur İttifakı’nın değil, milletimizin ortak hedefidir. Terörden kurtulmuş bir Türkiye, yüklerinden kurtulmuş bir Türkiye’dir. Kaynaklarımızı teknolojiye, altyapıya, insan kaynağına yönlendirdiğimizde çok daha güçlü olacağız. Bu yolun sonunda refah, huzur ve kardeşlik var.” Şeklinde konuştu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHİ Hidrolik açıldı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130127 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
124062 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110995 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109063 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
105584 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68753 kez okundu