Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak “TUR” ile saat 12.15’te Kuveyt’e geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emirlik Havalimanı’na gelişinde, Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Kuveyt Emirlik Divanı Bakanı Şeyh Ali Cerrah es-Sabah, Kuveyt Emirlik Protokol Müdürü Khalid el-Abdullah es-Sabah, Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi Ayşe Hilal Sayan Koytak ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.
Geçen hafta hayatını kaybeden Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’tan sonra görevi devralan Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile görüşen Erdoğan, taziyelerini iletti.
Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Kuveyt’e geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra özel uçak “TUR” ile saat 13.10’da Katar’a gitmek üzere Kuveyt’ten ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Macron’un ‘İslam krizde’ açıklaması saygısızlıktan öte açık bir provokasyondur
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
27293 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
23431 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
17458 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
12858 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
10028 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9115 kez okundu