Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Botan Çayı Beğendik Köprüsü Açılış Töreni’nün açılışında konuşuyor.
Erdoğan, “Sınırlarımızı kuşatmaya çalışan terör örgütlerini tepelemekle kalmadık, karada ve denizde oldukça derinlikli bir güvenlik hattı oluşturduk. Kuklalarla değil kuklacılarla muhatap olduğumuz bir döneme girdik. Ne terör örgütleri ne kısır gündemler ne diğer tuzaklar işe yarayacak.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkelerinde İslam düşmanlığını önlemek için adım atmayanlar Türkiye’nin egemenlik haklarını kullanma iradesine saldırabiliyor.” ifadesini kullandı.
Ayasofya’nın ibadete açılmasına ilişkin Erdoğan, “Kimin ne dediğine değil bizim hakkımızın ne olduğuna, milletimizin ne istediğine bakarak bu kararı aldık.” dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Ayasofya’nın cami olarak kullanılması milletimizin uzun yıllardır hasretidir
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96287 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79484 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72787 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71051 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66972 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61165 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.