Çorum’un Bayat ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
AA’nın haberine göre, Kuruçay köyünde Ersin M, Resul M, Aslan M. ve Bedir M. ile önceden husumetli oldukları Murat D, Şehri D, Cemal D, Sezer D. ve Hüseyin D. arasında Kurtkırığı mevkisinde kavga çıktı.
Kavganın büyümesi üzerine açılan ateş sonucu Sezer D. ve Şehri D. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Bayat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Sezer D. müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kavgaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Bodrum’da kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Konya’da takla atan otomobil direğe ve bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Marmara Denizi’nde 5 büyüklüğünde deprem
Konya’ya yeni rekreasyon alanı
Aksaray’da, 2 askerin şehit olduğu kazada, ölen sivil sayısı 2’ye çıktı
Büyükşehir’den 80 ton Macar Fiği desteği
‘Terörsüz Türkiye’ komisyonu hukukçular ile akademisyenleri dinledi
Selçuklu Belediyespor’da milli gurur
Seydişehir 1915 Spor’dan birlik ve destek çağrısı
Sumud Filosu’nda Türkiye’den kaç kişi var?
TÜRSAB Konya BTK başkan adayı Durmuş: “Konya’yı güçlendireceğiz”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.