Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Çeyrek altın tarihi zirvede

Altının gram fiyatı 149,25 lira seviyesini görerek tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın ise 242,53 lirayı görerek zirvesini yeniledi.

Altının gram fiyatı 149,25 lira seviyesini görerek tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın ise 242,53 lirayı görerek zirvesini yeniledi.

Dolar 3.70 seviyesini aşarken altın fiyatları tarihi zirvesini gördü. Altının gram fiyatı serbest piyasada 149,25 lirayı görerek tarihi zirvesine ulaştı. Gram altın en son 6 Şubat’ta 149,09 lirayı görerek zire yapmıştı. Gram altın şu sıralarda 149,04 seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN DA REKOR KIRDI

Çeyrek altın ise 242,53 lirayı görerek tarihi zirvesini gördü. Çeyrek altın en son 6 Mart’ta 242 lira ile tarihi rekorunu kırmıştı.

ONS ALTIN ZİRVEYE YAKIN

Altının ons fiyatı ise, yatırımcılara para politikasının sıkılaştırılmasının hızı ve zamanlaması ve aynı zamanda bilanço için planlara ilişkin işaretler verebilecek Fed toplantı tutanakları öncesi beş haftanın en yüksek seviyesi yakınında tutundu. Şu sıralarda ons altın 1.252 dolar seviyesinde işlem görüyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GSS primini ödeyemeyene müjde

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0