Konya
°C
Yeni Meram
30.07.2021 01:00

Çekiçi’nin beklendiği kampta idman havuzda

Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Erzurum’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştiren yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da oyuncular dünü havuzda yaptığı çalışma ile tamamladı.

A+
A-
30.07.2021 01:00
30.07.2021 11:37
0
610
ABONE OL

İkinci etap kamp hazırlıklarını 22 Temmuz’dan bu yana Erzurum’da yoğun bir tempoda sürdüren İttifak Holding Konyaspor, akşam saatlerinde havuzda yaptığı çalışma ile değerlendirdi.

Kamp yapılan otelin havuzunda gerçekleştirilen antrenmana, U19 Milli Takım kampına dahil olan Şener Kaya ve Hüseyin Biber katılmadı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, oynanan toplu ve topsuz oyunlarla sona erdi. İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarını bugün saat 10:00 ve 17:30’da yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

ENDRİ CEKİCİ’NİN İMZASI AN MESELESİ

Öte yandan Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un Deni Milosevic’in takımdan ayrılmasından sonra ofansif orta sahada oluşan boşluğu doldurmak için görüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı Endri Çekici ile imzaya çok yakın olduğu ve bugün yarın imzanın olabileceği bildirildi.

Arnavut oyuncu Cekici'nin transferinde küçük pürüzün bulunduğu ve bununda çözüme yakın olduğu ve giderilmesi durumunda bu oyuncunun Konyaspor’a imza atması bekleniyor.

Konyaspor'un Çekici ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden anlaştığı ve sözleşmenin bu doğrultuda gerçekleşeceği ifade edildi. 1996 doğumlu olan orta saha pozisyonunda görev yapan Arnavut futbolcu 1 yıldır MKE Ankaragücü'nde forma giyiyordu. Endri, Süper Lig'de oynamak istediği için takımının kampından ayrılmıştı.

HABER MERKEZİ

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.