Hindistan’ın Ajjampura kentinde cani koca, kendisini aldattığı eşinin kafasını palayla kesip poşet içine koydu. Karakola getirip “Bu benim karım” diye teslim oldu.

Hindistan’da kan donduran bir koca vahşeti yaşandı. Ajjampura kentinde cani koca, kendisini aldattığını iddia ettiği karısı Roopa’nın başını tahra ile kesti. Kadının kesik başını poşet içinde karakola götüren cani koca “İşte bu benim karım” diyerek teslim oldu. Polis karakoluna elinde pala ve bir çöp poşetiyle girdi. Bu sırada polislerden biri olayı cep telefonuyla görüntülemeye başladı.Torbayı yere bırakan adam, içinden kesik bir baş çıkardı.Kanlar içindeki başı polislere gösterip, “Bu benim karım” dedi. Polisler donup kaldı.Dehşet görüntülerinin kaydedildiği yer, Hindistan’ın Ajjampura kenti. Cani kocanın eşi Roopa’yı korkunç şekilde öldürme nedeni, aldatma suçlaması.
Altın kabuk bağlamış dev kayalar bulundu
1
Afganistan’da kömür madeninde patlama: 7 ölü
60262 kez okundu
2
ABD Kongre üyeleri, Filistinli aktivist Mahdawi’nin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi
51509 kez okundu
3
Polonya’da halk, cumhurbaşkanı seçimi için yarın sandık başına gidiyor
47233 kez okundu
4
Kolombiya’da toprak kayması: 10 ölü
44355 kez okundu
5
İspanya hükümeti, HÜRJET’in satın alımını onayladı
30468 kez okundu
6
ABD’nin New York kentinde göçmenlere destek gösterisinde onlarca protestocu gözaltına alındı
25585 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.