Marmara Denizi Silivri açıklarında öğlen saatlerinde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından Büyükçekmece Kumburgaz Yeni Camii’nin çifte minaresinden birisinin alemi düştü. Olay yetkililere bildirildi. Camide yapılan incelemelerin ardından minare içerisinde de hasar meydana geldiği ve beton parçalarının düştüğü tespit edildi. Cami çevresinde yolda şeritle önlem alındı. Cami geçici olarak ibadete kapatıldı.
Cami Derneği Başkanı Halil Koç yaşananları anlatarak, “Ben dernek binasında oturuyordum. Sallandık. Dışarı çıktım baktım minarenin üst kısmı kırıldı. Alem de aşağıya sallandı. Bu vaziyette tehlike arz ediyor. Biz de müftülüğümüze bildirdik. Geldiler tedbir aldılar. Kaymakamlık belediyeye talimat verdi minare yıktırılacak” dedi.
Kaynak: İHA
Otomobil, durakta yolcu alan otobüse arkadan çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96250 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79447 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72752 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71011 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66935 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61152 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.