Etkinliğe Erzurum’un meşhur cağ kebabı ile katılan Muhammet Özden, kebabın özelliklerinden bahsederek, “Çağ Kebabının özelliği sıcak servis edilmesi, kuzudan yapılması, sinirsiz olması ve özel bir marinasyonla hazırlanmasıdır. Eşsiz lezzetiyle lokum kıvamında yenir. “ şeklinde konuştu.

Konyalılar bu lezzeti çok sevdi
Erzurum’un meşhur Çağ Kebeb ustası Özden Erzurum Çağ kebabı’nın özelliklerinden bahsederek,”Yağı, tadı, kendine has dokusu bu eti farklı kılar. Konyalılar bu lezzeti çok sevdi. Geçtiğimiz Erzurum Günleri’nde de Konya’daydık, yine buradayız. Konya’nın ilgisinden çok memnunuz. Tüm Konyalıları cağ kebabı yemeye bekliyoruz.” ifadeleriyle tüm Konya’yı etkinliğe davet etti.
(ÖZEL HABER)
Kaynak: Evren ATCI
Konya’da cilt ve kağıt restorasyonu yapılan eserler sergilendi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130273 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
124235 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111043 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109187 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
105656 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68760 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.