Etkinliğe Erzurum’un meşhur cağ kebabı ile katılan Muhammet Özden, kebabın özelliklerinden bahsederek, “Çağ Kebabının özelliği sıcak servis edilmesi, kuzudan yapılması, sinirsiz olması ve özel bir marinasyonla hazırlanmasıdır. Eşsiz lezzetiyle lokum kıvamında yenir. “ şeklinde konuştu.
Konyalılar bu lezzeti çok sevdi
Erzurum’un meşhur Çağ Kebeb ustası Özden Erzurum Çağ kebabı’nın özelliklerinden bahsederek,”Yağı, tadı, kendine has dokusu bu eti farklı kılar. Konyalılar bu lezzeti çok sevdi. Geçtiğimiz Erzurum Günleri’nde de Konya’daydık, yine buradayız. Konya’nın ilgisinden çok memnunuz. Tüm Konyalıları cağ kebabı yemeye bekliyoruz.” ifadeleriyle tüm Konya’yı etkinliğe davet etti.
(ÖZEL HABER)
Kaynak: Evren ATCI
Konya’da cilt ve kağıt restorasyonu yapılan eserler sergilendi
AK Parti’den Seydişehir 1915 Spor’a ziyaret
Konyaspor günü tek idmanla değerlendirdi
Konyaspor’dan Koper’e transfer oldu
Konya’da bugün kimler vefat etti? 1 Ekim Çarşamba günü
Aksaray’da 14 yaşındaki çocuk, patronundan ve polisten kaçtı, yakalanınca gazetecileri tehdit etti
Konya’da Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri yapıldı
Aile hekimlerine Beyşehir’de eğitim programı
Konya’da devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti
Konya’da kontrolden çıkan otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Beyşehir’de üreten kadın girişimcilere destek