Konya AÇIK 34°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Bozkır ilçe hamamı restore ediliyor

Bozkır ilçesinde atıl durumdaki Bozkır Hamamı, restore edilerek faaliyete geçirilecek.

Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılacak hamam, 13 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor. İhalesi yapıldıktan sonra 45 takvim günü içerisinde hamam restore edilerek, hizmete sunulacak.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, hamamın restore edilip faaliyete geçmesiyle, ilçede önemli eksikliği gidereceğini belirterek “Bir ilçede ne olması gerekiyorsa, bu zamana kadar eksik kalmış ne varsa hepsini bir bir yerine getiriyoruz. Hamam kültürü, Bozkır’ın kültüründe uzun zamandır var olan bir kültürdür. Yıllardır bakımsızlıktan atıl kalmış, işlevini yitirmiş durumda olan mevcut hamamımızın restoresini yaparak, ilçemiz kültürüne tekrar kazandırıyoruz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Hamam Sokak’ta yürüyüş yolu düzenlemesini de yapacaklarını anlatan Gün, “Yolun ihalesi de 20 Mayısta yapılacak. İhale yapıldıktan sonra, 75 takvim gününde tamamlanmış olacak. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Örnek bir yaşam

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.