
Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü bu çerçevede 2025 yılı yangın ekipleri iş başı eğitimlerini gerçekleştirdi.
Seydişehir yolu üzerindeki Genek deposunda yürütülen eğitim çalışmasında yangın söndürme arazözleri ile ilk müdahale araçlarının da son kontrolleri yapıldı, yangın tatbikatları gerçekleştirildi.
Yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan paylaşımda, orman yangınıyla mücadele için Beyşehir’de de artan araç, ekipman ve personel sayısıyla ormanın kahramanlarının muhtemel yangınlara karşı güçlü ve hazır durumda olduğu belirtilerek, “İnanıyoruz ki, yeşil vatanda çıkabilecek yangınları hep birlikte önleyeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: İHA

Konya’nın ilçelerinde 19 Mayıs coşkusu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142551 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139499 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122613 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120833 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118148 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69479 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.