Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Beyşehir’de İlköğretim Haftası’nda fidanlar toprakla buluşturuldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla 'Yeşil Vatan-Benim Okulum Geleceğe Çare' temalı etkinlikler düzenlendi. İlçe protokolü, eğitim camiası ve orman teşkilatı mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen programda, öğrencilerle birlikte fidanlar toprakla buluşturuldu.

Öğretmenler Hatıra Ormanı’nda düzenlenen etkinlikte doğa sevgisinin ve çevre bilincinin öğrencilere kazandırılmasının önemi vurgulandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, “Fidan dikmek, geleceğe nefes olmak demektir. Çocuklarımıza sadece bilgi değil, doğa sevgisi ve çevre bilinci de kazandırmak zorundayız. Bugün diktiğimiz her fidan, yarınlarımız için umut olacaktır. Katkılarından dolayı İlçe Orman İşletme Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında Konuk, ilçe merkezindeki bazı okulları da ziyaret etti. Atatürk Ortaokulu, Gazi İlkokulu ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Konuk, öğrencilere İlçe Orman Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanları hediye etti. İlköğretim haftasının çocukların eğitim yolculuğuna umutla başlaması için önemli olduğuna dikkat çeken Konuk, “Bugün öğrencilerimize hediye ettiğimiz fidanlar, geleceğe bırakacağımız en güzel miraslardan biridir” ifadelerini kullandı.
Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen programa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Salih Baysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Orman İşletme Müdürü Selahattin Yıldırım, protokol üyeleri, şube ve okul müdürleri katıldı.

İlköğretim Haftası kutlamaları ve Yeşil Vatan etkinliklerinin hafta boyunca farklı okul ziyaretleri ve programlarla devam edeceği bildirildi.

Kaynak: İHA

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hikmet şehri Konya’da geleceğin teminatları yetişiyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.