Beyşehir Gölü Milli Parkı’nın günübirlik ziyaretçileri ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini gezip daha yakından görme imkanı bulurken, dünyada gurup vaktinin en güzel izlendiği yerler arasında gösterilen Beyşehir’den güneşin batışını izlemeden yöreden ayrılmıyorlar.
Göl kıyısına gelen ziyaretçiler, ilçede kartpostallık görüntüler oluşturan gün batımını hayranlıkla izlerken bu anları cep telefonlarıyla da kaydediyor. Çekilen görsel ve fotoğraflar sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, takipçilerden beğeni alıyor.

Güneşin battığı anlarda göl yüzeyine yansıyan kızıl renk dikkat çekiyor.

Ziyaretçiler, gölde gün batımı anlarında gezintiye çıkan yatlar, limanlarına dönüş yapan balıkçı tekneleri ile deniz bisikletleriyle güneşin batışını aynı anda görsel olarak izleyip kadrajlarına sığdırabiliyor.

İyileşen sayısı 30 binin üzerinde
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95296 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78493 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71762 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70010 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65975 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60792 kez okundu